KURAN EĞİTİMİ KURSU

Diyanet İşleri Başkanlığınca, taşra teşkilatında yaygın din eğitimi kapsamında yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimlilğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla ilçemiz müftülüğünde görevli İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların katıldığı 11 Mart 2013 tarihinde başlayan "Kuran ı Kerim Hizmet içi Eğitim Kursu" 11 Nisan 2013 tarihinde sona erdi.

Bayramören ilçesi Dere Köyü Camii İmam Hatibi Hafız Zahit ÖZTÜRK tarafından verilen kursa 21 din görevlisi katıldı.

İlçemiz Halk Eğitim merkezi salonunda haftada 4 gün toplan 5 hafta süreyle düzenlenen kursta Kuranı Kerimi tecvid kurallarına göre yüzünden ve ezbere okuma ile ilgili  dersler verildi.

İlçe Müftüsü Menderes KARAPUNAR kurs sonunda yapılan belge verme merasiminde "Cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek,Vatandaşlara daha etkin ve verimli din hizmeti sunmak ve kuran kerimin  okunmasında yaşanan telaffuz hatalarını  gidermek amacıyla bu kurs düzenlenmişitir. Kursa katılan arkadaşları tebrik ediyorum ve bu kursta almış olduğunuz kazanımların bundan sonra devam ettireceğinizi umuyorum dedi."

Yorum Yaz - Arşiv   594 kez okundu

Üyelik Girişi